Slide thumbnail

Laat eens wat

van je horen...

contact

Titia Mesdag heeft lang teksten uit vaak stoffige toetsenborden geklopt. Soms voor een bedrijf, soms een overheid. Maar altijd in het strakke keurslijf van een opdrachtgever. Het leven veranderde en er kwam wat ruimte voor creativiteit.

Af en toe begint het te borrelen en te pruttelen en moet er wat gemaakt, geschoten of geschreven worden. Dat wordt hier gedeeld en misschien tovert het een glimlach op het gezicht van de argeloze bezoeker of toevallige passant.

Wil je graag iets melden of heb je een idee of suggestie? Neem contact op. Schroom niet onderstaand formulier in te vullen en een kattebelletje achter te laten. Om het allemaal extra spannend te maken, moet je wel bewijzen dat je een mensch bent. Persoonlijk denk ik dat de gemiddelde chimpansee evengoed slaagt voor de test. No offense!

Chimpansee of niet, elk bericht wordt beantwoord!

Stuur een berichtje

2 + 3 = ?

© All right reserved - Mesdag Fine Art. Op alle teksten, illustraties en afbeeldingen van deze site zit auteursrecht. Dat betekent dat niets zomaar overgenomen of verspreid mag worden. Vraag altijd eerst toestemming!